Σαλαμινα Φωτια : Μεγάλη φωτιά στη Σαλαμίνα - Κοντά σε σπίτια οι φλόγες ... - Τέθηκε υπό έλεγχο η φωτιά που ξέσπασε στη σαλαμίνα μετά από μεγάλη κινητοποίηση από την πυροσβεστική, αλλά και από εναέριες δυνάμεις.

Σαλαμινα Φωτια : Μεγάλη φωτιά στη Σαλαμίνα - Κοντά σε σπίτια οι φλόγες ... - Τέθηκε υπό έλεγχο η φωτιά που ξέσπασε στη σαλαμίνα μετά από μεγάλη κινητοποίηση από την πυροσβεστική, αλλά και από εναέριες δυνάμεις.. Τέθηκε υπό έλεγχο η φωτιά που ξέσπασε στη σαλαμίνα μετά από μεγάλη κινητοποίηση από την πυροσβεστική, αλλά και από εναέριες δυνάμεις. H φωτιά καίει σε ξηρά χόρτα. Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική υπηρεσία για φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της κυριακής στην περιοχή άγιος νικόλαος στη σαλαμίνα. Απειλήθηκαν σπίτια στη σαλαμίνα, όπου υπάρχουν διάσ. Σε ύφεση βρίσκεται, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την πυροσβεστική.

Απνοια σχεδον απνοια πολύ ασθενής ασθενής σχεδόν μέτριος μέτριος ισχυρός ταχύτητα ανέμου (μποφόρ) meteo.gr: Απειλήθηκαν σπίτια στη σαλαμίνα, όπου υπάρχουν διάσ. Φωτιά μαίνεται σε αγροτοδασική έκταση στη χαλκίδα, στην περιοχή βαθροβούνι. Φωτιά ξέσπασε στη σαλαμίνα και συγκεκριμένα στην περιοχή άγιος νικόλαος. #πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή άγιος νικόλαος στη σαλαμίνα.

Φωτιά κοντά σε κατοικημένη περιοχή στη Σαλαμίνα
Φωτιά κοντά σε κατοικημένη περιοχή στη Σαλαμίνα from www.voria.gr
Οι σημαντικότερες ειδήσεις μέχρι αυτή την ώρα. Απειλήθηκαν σπίτια στη σαλαμίνα, όπου υπάρχουν διάσ. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά που εκδηλώθηκε στην περιοχή αγιος νικόλαος, στη σαλαμίνα. Σε ύφεση βρίσκεται, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την πυροσβεστική. Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική υπηρεσία για φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της κυριακής στην περιοχή άγιος νικόλαος στη σαλαμίνα. Η πυρκαγιά βρίσκεται τρία χιλιόμετρα μακριά από κατοικημένη περιοχή, ενώ καπνοί έχουν σκεπάσει το κέντρο της πόλης. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που ξέσπασε πριν από λίγο. Σταματημό ΄δεν έχουν οι φωτιές στην ελλάδα τους καλοκαιρινούς μήνες και οι άντρες της πυροσβεστικής τρέχουν συνεχώς, άλλη μία εκδηλώθηκε πριν από λίγη ώρα στη σαλαμίνα.

Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική υπηρεσία για φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της κυριακής στην περιοχή άγιος νικόλαος στη σαλαμίνα.

Φωτιά ξέσπασε το απόγευμα του σαββάτου στη σαλαμίνα, στην περιοχή παλούκια, με την πυροσβεστική να επιχειρεί στο σημείο για την κατάσβεσή της. Σταματημό ΄δεν έχουν οι φωτιές στην ελλάδα τους καλοκαιρινούς μήνες και οι άντρες της πυροσβεστικής τρέχουν συνεχώς, άλλη μία εκδηλώθηκε πριν από λίγη ώρα στη σαλαμίνα. Το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων δυσχεραίνουν οι ισχυροί άνεμοι που φτάνουν τα 6 μποφόρ. Σε εξέλιξη η φωτιά στο αραχναίο, με τους δυνατούς ανέμους να δυσχεραίνουν το έργο της πυροσβεστικής. Απειλήθηκαν σπίτια στη σαλαμίνα, όπου υπάρχουν διάσ. Στην περιοχή υπάρχουν διάσπαρτα σπίτια. Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική υπηρεσία για φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της κυριακής στην περιοχή άγιος νικόλαος στη σαλαμίνα. Φωτιά ξέσπασε στη σαλαμίνα και συγκεκριμένα στην περιοχή άγιος νικόλαος. Σε ύφεση βρίσκεται, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την πυροσβεστική, η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι κοντά σε κατοικημένη περιοχή στη σαλαμίνα, στο λόφο του αγίου νικολάου. Τέθηκε υπό έλεγχο η φωτιά που ξέσπασε στη σαλαμίνα μετά από μεγάλη κινητοποίηση από την πυροσβεστική, αλλά και από εναέριες δυνάμεις. Από τη φωτιά προς το παρόν δεν κινδυνεύουν κατοικίες. Οι σημαντικότερες ειδήσεις μέχρι αυτή την ώρα. Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση από την πυροσβεστική.

Η πυρκαγιά βρίσκεται τρία χιλιόμετρα μακριά από κατοικημένη περιοχή, ενώ καπνοί έχουν σκεπάσει το κέντρο της πόλης. H φωτιά καίει σε ξηρά χόρτα. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που ξέσπασε πριν από λίγο. Οδηγίες της πυροσβεστικής σε περίπτωση φωτιάς. Φωτιά ξέσπασε στη σαλαμίνα και συγκεκριμένα στην περιοχή άγιος νικόλαος.

Διπλό φονικό στη Σαλαμίνα: Διώξεις μετά από δέκα χρόνια ...
Διπλό φονικό στη Σαλαμίνα: Διώξεις μετά από δέκα χρόνια ... from images32.inewsgr.com
Φωτιά ξέσπασε στη σαλαμίνα και συγκεκριμένα στην περιοχή άγιος νικόλαος. Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική υπηρεσία για φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της κυριακής στην περιοχή άγιος νικόλαος στη σαλαμίνα. Από τη φωτιά προς το παρόν δεν κινδυνεύουν κατοικίες. Σε εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά που ξέσπασε στη σαλαμίνα. H φωτιά καίει σε ξηρά χόρτα. Φωτιά ξέσπασε στη σαλαμίνα το μεσημέρι της πέμπτης 1 ιουλίου. Αποκλειστικές εικόνες από τη φωτιά που απείλησε να κάψει ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο στα παλούκια σαλαμίνας. Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική υπηρεσία για φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της κυριακής στην περιοχή άγιος νικόλαος στη σαλαμίνα.

Σε προληπτική μερική εκκένωση σπιτιών στον οικισμό κακή βίγλα σαλαμίνας για λόγους ασφαλείας, προχωρά η πυροσβεστική υπηρεσία, σε συνεργασία με την ελ.ασ και το δήμο.

Απειλήθηκαν σπίτια στη σαλαμίνα, όπου υπάρχουν διάσ. Σταματημό ΄δεν έχουν οι φωτιές στην ελλάδα τους καλοκαιρινούς μήνες και οι άντρες της πυροσβεστικής τρέχουν συνεχώς, άλλη μία εκδηλώθηκε πριν από λίγη ώρα στη σαλαμίνα. Τέθηκε υπό έλεγχο η φωτιά που ξέσπασε στη σαλαμίνα μετά από μεγάλη κινητοποίηση από την πυροσβεστική, αλλά και από εναέριες δυνάμεις. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που ξέσπασε πριν από λίγο. #πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή άγιος νικόλαος στη σαλαμίνα. Σε εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά που ξέσπασε στη σαλαμίνα. Σε ύφεση βρίσκεται, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την πυροσβεστική. Το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων δυσχεραίνουν οι ισχυροί άνεμοι που φτάνουν τα 6 μποφόρ. Αποκλειστικές εικόνες από τη φωτιά που απείλησε να κάψει ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο στα παλούκια σαλαμίνας. Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική υπηρεσία για φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της κυριακής στην περιοχή άγιος νικόλαος στη σαλαμίνα. Στο σημείο βρέθηκαν για να σβήσουν τη φωτιά, δέκα οχήματα της πυροσβεστικής με 30 πυροσβέστες και δυο αεροσκάφη. Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική υπηρεσία για φωτιά που. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά που εκδηλώθηκε στην περιοχή αγιος νικόλαος, στη σαλαμίνα.

Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική υπηρεσία για φωτιά που. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά σε ξερά χόρτα στην περιοχή αγίου δημητρίου παλιάμπελα σαλαμίνας. Πυρκαγιά ξέσπασε στην περιοχή του αγίου δημητρίου στα παλιάμπελα σαλαμίνας. H φωτιά καίει σε ξηρά χόρτα. Σε προληπτική μερική εκκένωση σπιτιών στον οικισμό κακή βίγλα σαλαμίνας για λόγους ασφαλείας, προχωρά η πυροσβεστική υπηρεσία, σε συνεργασία με την ελ.ασ και το δήμο.

ΦΩΤΙΑ στον ΠΕΙΡΑΙΑ: Ενέργειες από Περιφέρεια & Δήμο για ...
ΦΩΤΙΑ στον ΠΕΙΡΑΙΑ: Ενέργειες από Περιφέρεια & Δήμο για ... from piraeuspress.gr
Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική υπηρεσία για φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της κυριακής στην περιοχή άγιος νικόλαος στη σαλαμίνα. Φωτιά ξέσπασε το απόγευμα του σαββάτου στη σαλαμίνα, στην περιοχή παλούκια, με την πυροσβεστική να επιχειρεί στο σημείο για την κατάσβεσή της. Από την πτώση μιας στέγης τραυματίστηκε ένας. Απειλήθηκαν σπίτια στη σαλαμίνα, όπου υπάρχουν διάσ. Φωτιά μαίνεται σε αγροτοδασική έκταση στη χαλκίδα, στην περιοχή βαθροβούνι. Κοντά σε κατοικίες η πυρκαγιά. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά σε ξερά χόρτα στην περιοχή αγίου δημητρίου παλιάμπελα σαλαμίνας. Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική υπηρεσία για φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της κυριακής στην περιοχή άγιος νικόλαος στη σαλαμίνα.

Σε ύφεση βρίσκεται, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την πυροσβεστική, η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι κοντά σε κατοικημένη περιοχή στη σαλαμίνα, στο λόφο του αγίου νικολάου.

Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά σε ξερά χόρτα στην περιοχή αγίου δημητρίου παλιάμπελα σαλαμίνας. Τέθηκε υπό έλεγχο η φωτιά που ξέσπασε στη σαλαμίνα μετά από μεγάλη κινητοποίηση από την πυροσβεστική, αλλά και από εναέριες δυνάμεις. Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική υπηρεσία για φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της κυριακής στην περιοχή άγιος νικόλαος στη σαλαμίνα. Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική υπηρεσία για φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της κυριακής στην περιοχή άγιος νικόλαος στη σαλαμίνα. Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση από την πυροσβεστική. Φωτιά ξέσπασε το απόγευμα του σαββάτου στη σαλαμίνα, στην περιοχή παλούκια, με την πυροσβεστική να επιχειρεί στο σημείο για την κατάσβεσή της. Στη φωτιά της σαλαμίνας αυτή τη στιγμή επιχειρούν 19 πυροσβέστες με 9 οχήματα σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά δεν απειλεί σπίτια αλλά βρίσκεται πολύ κοντά σε κατοικημένη περιοχή. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά που εκδηλώθηκε στην περιοχή αγιος νικόλαος, στη σαλαμίνα. Κοντά σε κατοικίες η πυρκαγιά. Πυρκαγιά ξέσπασε στην περιοχή του αγίου δημητρίου στα παλιάμπελα σαλαμίνας. Φωτιά ξέσπασε στη σαλαμίνα και συγκεκριμένα στην περιοχή άγιος νικόλαος. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την πυροσβεστική, η φωτιά είναι κοντά σε κατοικημένη περιοχή και. Σε ύφεση βρίσκεται, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την πυροσβεστική, η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι κοντά σε κατοικημένη περιοχή στη σαλαμίνα, στο λόφο του αγίου νικολάου.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook